Stilla Dagar - Retreat
 

Några dagar andhämtning på Hälsoträdgårdar Vikaskog  med möjlighet till vila, stillhet, ostördhet, personlig reflektion och skogspromenader.På retreaten drar du dig tillbaka i enskildhet från din vardag. Du lämnar det dagliga livet som ofta är fyllt av krav, hårt arbete och föränderliga livsvillkor för att komma i balans och få återhämtning och distans till livet.
Du kanske behöver lugn för att förbereda ett arbete, läsa och vara dig själv i en tillåtande miljö eller för att upptäcka dina innersta önskningar och ompröva livsväg.
Du får vara anonym för andra deltagare, inga krav finns och du själv bestämer hur du skall tillbringa tiden på Hälsoträdgårdar Vikaskog fri, på egna villkor.The kiss of the sun for pardon
The song of the birds for myrth,
One is nearer Goodd`s Heart in the garden
Than anywhere else on Earth

Dorothy Frances Gyurney

Tystnad
är något mer än bara en paus; den är den förtrollade plats där utrymme skapas, tiden stannar och själva horisonten vidgas. Vi säger ofta att i tystnaden kan vi höra oss själva tänka. Men vad som är mer sant att säga är att i tystnad kan vi höra oss själva inte tänka, och på så sätt att sjunka under oss själva in till en plats mycket djupare än blotta tanken tillåter. Kanske ännu bättre; i tystnad kan vi höra någon annan tänka. Eller bara andas. För tystnad är mottaglighet och i tystnad kan vi lyssna till något bakom världens larm.

Pico Iyer

Hälsoträdgårdar Vikaskog
 

Pris:   Enkelrum med frukost 450:-

ÖPPET ÅRET RUNT

Vid vistelse längre än 10 dagar får du 15 % rabatt.
 Bra att veta om Vikaskogs retreat Stilla dagar

Samvarorum liksom sovrum har en vacker utsikt över trädgården, parken och skogen.

Vår miljö är TV, dator och mobiltelefonfri. Den mobiltelefonfria miljön ser vi som en exklusivitet. Är du tvungen att använda din mobiltelefon kan du göra det på ett ställe där ingen kan höra dig eller på vårt kansli.

Om måltider
Frukost ingår i priset.
Övriga måltider lagar du själv.
Det finns ett pentry till ditt förfogande. Maten tar du med dig eller köper på Hälsohemmet. (Begränsat urval)

Sängkläder och handdukar kan hyras för 100 kr.